Tuesday, December 28, 2004

Kaikki tahtoo

Sain juuri sähköpostia eräältä kuumalta naiselta, jonka kanssa suunnittelemme seksisessiota ensi viikoksi. Tämä on eräs niitä todellisia pelinaisia internetistä, pitää sen minkä lupaa. On virhearvio uskoa, että ihan kaikki naiset olisivat seksuaalisesti kylmiä. On olemassa naistyyppi, joka elää seksille. Tietysti monet heistäkin muuttuvat kun menevät naimisiin ja saavat lapsia. Mutta moni näistä naisista ei sitoudu koskaan ja se on meidän miesten onni ja ilo.

Ensi viikolla menemme hotelliin tässä minun kotikaupungissa. Täytyypä toivoa ettei kukaan tuttu näe. Mutta vaikka näkisikin on solidaarisuus ainaskin miesten kesken vahvaa. Naisista nyt kukaan ei tiedä. Mutta eivät naisetkaan miehistä isommin juoruile, tytöt keskittyvät nokkimaan omaa sukupuoltaan ja jälleen se on meidän onnemme.

Voin jakaa tuon seksikokemuksen täällä blogissani. En tietenkään kerro mitään nimiä, mutta noin pääpiirteittäin. Joskus on ollut sellaisia viikkoja, stressaavia ja rankkoja, että seksikokemuksia on tarvittu useampi viikossa. Vaimo ei onneksi ole kauhean kyselevää sorttia ja seksihommat menevät aina lounastapaamisten piikkiin!

5 Comments:

Blogger sofia32v said...

Luin tässä näitä sinun viimeaikaisia juttujasi. Olen itse seksiaddikti, samoin poikaystäväni. Olimme sitä salaa toisiltamme, mutta nyt on kaikki tullut ilmi, ja vaikka se on tuskallista, on suhteemme kuitenkin ihan toiselle tasolla. Olemme oikeasti läheisiä. olemme menossa naimisiin. Seuraa blogiani, voin vakuuttaa, ettei seksielämä tyrehdy sen jälkeen. Läheisyys sen tekee, ja se, että mieheni tietää miten minut tyydyttää.

Olen tapaillut paljon varattuja miehiä aikanani, ja kaikilla oli sama laulu kuin sinulla. Tunnen myös paljon suhteissa olevia naisia, jotka valittavat sitä, että seksi ei kiinnosta, koska se on aina sitä ja samaa. On tietenkin totta, että naiset eivät kehtaa sanoa mitä haluavat, mutta voihan sitä itsekin kysyä, vai mitä? Minä en ainakaan ikinä luovu orgasmeistani, joten seksielämä pysyy säännöllisenä. Rehellisyys ei myöskään minusta ole tyhmää, vaan mahdollistaa oikean läheisyyden. Ihmettelen, että jos et halua avioeroa, mikset yritä korjata suhdettasi vaikka pariterapialla? Miltä tuntuisi olla kotona onnellinen, arvostettu ja haluttu? Eikä se kuitenkin ole parempaa kuin etäisyys, teeskentely ja jännityksen etsiminen muualta? Tiedän kokemuksesta sen olevan aika yksinäistä puuhaa.

January 4, 2005 at 12:49 AM  
Blogger Pipsa said...

"On olemassa naistyyppi, joka elää seksille."

No tuossa olet kyllä harvinaisen oikeassa ;)

January 7, 2005 at 2:42 AM  
Blogger sisko969 said...

Luin koko blogisi ja sääliksi käy. Sinun ja "vaimosi" puolesta. Miten helvetissä olet päästänyt tilanteen noin pahaksi?

Itse olen naimisissa ja olen täysin uskollinen. En ehkä sanan yleisesti ymmärretyssä versiossa, koska kumpikin, sekä mieheni että minä, saamme harrastaa seksiä kenen kanssa haluamme ja kuinka paljon haluamme. Asiasta pitää vain ilmoittaa etukäteen vähintään textiviestillä ja sääntöjä on noudatettava: ei tauteja, ei raskauksia, ei romantiikkaa. Homma on toiminut kuin unelma jo vuosia.

Voi olla että vaimosi on aivan kauhea haaska naiseksi, mutta asialle olisi voinut aikanaan tehdä jotain. vai kuljetko oikeasti laput silmillä ja kuvittelet, ettei vaimosi ole enää nainen? Jos hän tarpeexsi vittuuntuu tilanteeseen, niin Suomi on siitä paska maa, että vaimosi voi viedä sinulta kaiken. Lapset, rahat ja ihmisarvon.

En rupea moralisoimaan, se on turhaa jauhantaa. Ajattele vain miten itse olisit oikeasti onnellinen ja tee kaikkesi sen onnistumisen eteen.

January 7, 2005 at 1:34 PM  
Blogger Avionrikkoja said...

Viimeiseen kommenttiin: en sanoisi vaimoani haaskaksi mutta hän ei takuulla ole se sama nainen jonka kanssa menin naimisiin. Menin naimisiin naisen kanssa ja sain äidin. Mikä helvetti naisia vaivaa, sen jälkeen kun lapset tulee taloon pitäisi miehenkin alkaa vouhottaa imetyksistä ja muista, ettekö te oikeasti tajua että maailmassa on muutakin ja muitakin tarpeita? En suuntaa tätä kommentoijille, tunnutte olevan ihan kivoja tyttöjä kaikki. ;)

Vaimoa ei kiinnosta kuntoilla eikä kiinnosta paljon muu kuin lapset. Minulla taas on velvollisuudentunto pitää huolta perheestä enkä kai halua satuttaa vaimoa. Tiedän että 'uskottomuus' loukkaisi häntä koska hänellä on aika vanhanaikaiset käsitykset. En usko että elämä jonkun toisen naisen kanssa olisi välttämättä parempaa, pian se toinenkin alkaisi haluta lapsia ja sitten elämä olisi taas tätä samaa. Olen nähnyt näitä eroajia ja aina se on sitä samaa.

Kuinka pariterapiassa voisi saada haluttoman vaimon halukkaaksi? Hän ei anna suuseksiä eikä tavallista seksiä. Minä saan antaa hänelle suuseksiä mutta hän ei anna takaisin.

January 8, 2005 at 1:38 PM  
Blogger Miss said...

Kuinka hitossa kuvittelet, että vaimosi haluaisi ottaa suihin tuollaiselta huoralta? Se tietää kyllä.

December 14, 2006 at 8:56 AM  

Post a Comment

<< Home