Sunday, December 26, 2004

Meidät on kuohittu!

Sanokaapa, missä ihmissuhdeohjelmassa tai lehdessä törmäisitte miehen näkökulmaan? Mikä media antaa miesten kertoa oman tarinansa perhe-elämästä ja eroista? Väistämätön totuus on se, että Suomessa meidät miehet vaiennetaan. Meidän tehtävämme on olla kuuliaisia pikku työmuurahaisia, työläisiä, tässä keossa. Meidän tehtävämme on elättää, vaatettaa, tuoda ruoka pöytään. Meidän mielipiteistämme ei olla kiinnostuneita. Meille pitää riittää se, kun vaimo antaa aina jouluisin ja juhannuksen aikaan. Jos vaadimme enemmän, laadukasta seksiaikaa ja vaimon, niin heti on lauma kirkuvia femuja kimpussa valittamassa. Pitää riittää se flanelliyöpaitainen velttoliha.

Mihin Suomessa edes miehiä tarvitaan, kertokaapa naiset? Mihin te tarvitsette meitä sen jälkeen kun lapset on siitetty? Suurin osa naisista taitaakin vain haluta äideiksi, mies menee siinä sivussa.

Neuvoisin sinkkumiehiä jättämään naimisiin menon sikseen. Se ei kannata. Liiton solmimisen jälkeen leidi muuttuu välittömästi. Pahinta on kuitenkin se, jos lisääntymään yllytte. Teidän omat tarpeenne ovat sen jälkeen yhtä tyhjän kanssa. Jokainen kaljatuoppi kaverin kanssa on pois lapsen uusista muotikengistä tai muuten vain siitä pitää tuntea syyllisyyttä. Vapaus on minimissä ja vastuu on aina ilman iloa.

Pettämisen tien valinneet ovat peter paneja, ainoita rohkeita sotureita. Tämä on ainoa tapa saada vähän vapautta ja ilmaa. Näin voi ainakin uskotella hetken, ettei femumedia ole kuohinnut meitä, vaikka kyllä se onkin.

6 Comments:

Blogger Mikko said...

Säkin kuiten sit menit aikanas naimisiin? Minkä ihmeen takia? Eiks fiksumpaa ois ollu pysytellä tällasessa niinku avosuhteessa, jos siis tolleen vapautta kaipaa?

December 27, 2004 at 12:42 AM  
Blogger Avionrikkoja said...

Menin naimisiin koska olin tyhmä. Jos olisin tiennyt sen mitä nyt tiedän, en ehkä olisi mennyt avikseen tai en ainakaan olisi laittanut lapsia. En ole kyllä siitäkään varma olisiko avosuhde yhtään sen parempi. Kun omaisuutta kertyy ja pallo tulee jalkaan niin avovaimo alkaa käyttäytyä ihan samalla lailla kuin vihittykin vaimo.
Nuoret miehet ottakoon opikseen minun koekemuksesta. Vaikka uskonkin heidän sortuvan samaan ansaan kuin itsekin sorruin.

December 27, 2004 at 7:59 AM  
Blogger Katza said...

Niinpä, minusta tuntuu, etten halua naisena edes ikinä enää naimisiin, kun näköjään se on miehelle niin hirveä paikka.

December 27, 2004 at 11:23 AM  
Blogger Avionrikkoja said...

On se monelle naisellekin hirveä paikka. Ensin luullaan että halutaan sormus ja lapsia ja kun ne on saatu niin sitten huomataan ettei se ole vapauden menettämisen arvoista. Parempi pysyä vapaana.

December 28, 2004 at 6:43 AM  
Blogger Katza said...

Niinpä kai sitte. Eipä tuolla ole väliä. Itekin voisi mennä, miten haluaa.

December 28, 2004 at 12:36 PM  
Blogger pusukala said...

no voi hyvä ihme... ei kaikki naiset ole tuollaisia, itse nautin siitä kun voin laittaa pitsiä ylle ja vietellä OMAN mieheni aina välillä, kyllä parisuhteessakin seksi voi olla hyvää!!!!

January 10, 2005 at 5:36 AM  

Post a Comment

<< Home