Wednesday, December 01, 2004

Tampereen tyttöjä

Työn puolesta käyn usein Tampereella. Yövynkin siellä. Minulla on Tampereella nainen, joka suostuu tapaamaan aina silloin tällöin. Sanotaan naista vaikka Lilliksi, vaikkei se hänen oikea nimensä ole. Minusta tämä nainen vastaa hyvin pitkälle naisihannettani. Tietysti hänessäkin on omat huonot puolensa, esimerkiksi hän ei pidä kotiaan kovin siistinä vaan vaatteita saattaa lojua tuoleilla ja sillä lailla. Mutta seksikäs lyyli ihan ilman muuta.

Lilli tietää että olen naimisissa. Ei hän onneksi ole pyytänyt mitään eroamaan tai muutakaan ja hän seurustelee itsekin tällä hetkellä jossain vaihto-oppilassysteemissä olevan miehen kanssa. Mies on USA:ssa ja minä sillä välin lämmitän Lilliä. Oikeastaan emme ole puhuneet paljonkaan siitä elämästä mitä on sängyn ulkopuolella, kumpikin haluaa säilyttää sen omansa itsellään.

Tampereen naiseni on 23-vuotias. Hän on siis yli kymmenen vuotta nuorempi kuin minä. Hyvinhoidettu kolmekymppinen on melkein sama kuin nätti kaksikymppinen, mutta ero kaksikymppisen ja hoitamattoman 3-kymppisen välillä on valtava. Vaikka on sitä paljon ihan nuoria teinityttöjäkin jotka jo ovat lihavia ja hoitamattomia.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home