Friday, January 14, 2005

Ei mikään reilukerho

Biologisessa mielessä miehet ovat naisia vahvemmalla. Miettikääpä seuraavaa: kuinka moni nelikymppinen nainen voi erota ja avioitua uudelleen 20-vuotiaan poikasen kanssa? Kuinka moni edes haluaa? Mies taas voi tehdä tempun helposti ainakin jos on raha-asiat kunnossa ja edes hiukankaan katseenkestävä kroppa ja naamataulu. Kyllä kaksikymppinen kiimainen kolli mielellään nai nelikymppistä naista, rumaakin, yh:takin, mutta mitään vakavampaa jutusta ei kehity. Tsori naiset.

Eron jälkeen naisilla on paljon suppeampi miesvalikoima josta katsella uutta kumppania. Naiset pysyttelevät mielellään omassa ikäluokassaan, eli mies saisi olla noin +/- 5 vuotta omasta iästä. Miehet katselevat uutta naista parikymmentäkin vuotta nuoremmista naisista. Ja aina on joku nuori tyty, joka on valmis harkitsemaan.

Nelikymppinen eronnut nainen on kyllä aikamoisen paskassa tilanteessa. Omaa ikäluokkaa edustavat miehet ovat usein siipensä avioero[i]ssa jo polttaneet, eivätkä he halua uutta liittoa uusperhesotkuineen vaan lähinnä panoseuraa. Nelikymppiset sinkkumiehet ovat pilaantunutta tavaraa, joko niin toivottomia psykoja ettei heistä ole kumppaniksi, tai sitten yksinkertaisesti sitoutumiskyvyttömiä taikka peräkammarinpoikia. Naisia reilusti nuoremmat miehet haluavat hekin vain panoseuraa, koska eivät tietenkään suunnittele vakiintuvansa naisen kanssa, joka ei ole biologisesti parhaassa lisääntymisiässä ja jolla on toisen miehen lapset riippana. Kuka kaksikymppinen mies muutenkaan veisi nelikymppisen naisen vanhempien luo esiteltäväksi.

Nelikymppinen eronnut nainen voi tietysti löytää uuden parisuhteen, mutta monta kertaa käy niin, että uusi kumppani on tasoltaan entistä alempana. Naisten kannalta paras strategia parisuhteessa on pysyä ensimmäisessä avioliitossa ja yrittää siinä pitää mies tyytyväisenä. Elämä ja parisuhteet kun eivät ole mitään reilukerhomeininkiä. Esimerkin mainitakseni: verratkaapa kumpi vanhenee paremmin, nelikymppinen mies vai nelikymppinen nainen? Vaikka neljän lapsen mami harrastaisi mitä kuntosaliaktiviteettia, niin rinnoista ei silti saa sitä mitä ne olivat ennen lapsia. Taikka sitten apuna pitäisi olla kirurgin veitsi. Nykyisin fanaattisen suositut pitkät imetykset tekevät rinnoista lopun. Nelikymppinen mies voi sen sijaan olla paremman näköinen kuin kaksikymppinen.

Olenko itse harkinnut eroa ja vaihtamista nuorempaan? Olen. Mutta olen sen verran kyynikko, että en kaikista vieteistä huolimatta tee sitä. Kaksikymppinen tyttökin alkaisi pian vinkua perhettä ja avioliittoa ja sen tien päässä on tasan sama tilanne kuin mitä joudun nyt katsomaan kotona. Ei voi kuin ihmetellä naisten halua kotileikkeihin vaikka varmasti ympäristössä näkevät varoittavia esimerkkejä siitä kuinka käy.

LÄSKI ON ISO ASIA!!!

Edellistä juttuani kommentoi ihminen, jonka mielestä suurentelen läskiongelmaa. Herätkää jo itsepetoksestanne niin kerron teille: ulkonäöllä on väliä, vaikkeivat teidän miehenne sitä uskaltaisi teille sanoa. Sillä on väliä avioliitossakin. Miksi monille naisille ulkonäkö on väline, jota avuksi käyttäen saadaan sormus sormeen ja mies nalkkiin? Sen jälkeen lakataan jumppaamasta ja vaakassa ei käydä paitsi äitiysneuvolassa, jossa tietysti silotellaan kymmenet ylikilot vain raskauden seuraukseksi...

Ihan oikeasti katsokaapa suomalaista katukuvaa. Milloin viimeksi näitte hoikan ja huolitellun naisen ihmisvilinässä? Kaksikymppisissä sellaisia tietysti on ja voin aika hyvin kropan ja vaatteitten perusteella ennustaa siviilisäädynkin. Moni ylipainoinen nainen alkaa dieetin vasta erottuaan ja se ainakin todistaa, että naisille ulkonäkö on pelkkä konsti napata mies.

7 Comments:

Blogger Junakohtaus said...

Jos muhun viittasit niin ihan tuota en tarkoittanut.

Tarkoitin nimittäin täsmälleen sitä mitä sanoin: itse kestäisin kyllä läskiä, mutta valittamista ja nalkutusta en. Totesin että jostain syystä sinulla näyttää läski tulevan ensin ja valittaminen vasta sen jälkeen sivulauseessa.

January 14, 2005 at 6:06 AM  
Blogger Avionrikkoja said...

Heh joo.. Se on kyllä itselle vaikea valinta kumpaa kestää huonommin, läskiä vai valitusta.. Kumpaakin on tarjolla pitkän linjan ukkomiehille ihan enemmän kuin tarpeeksi.. No tosiaan taisin käsittää kommenttisi vähän väärin, sorry.

Perkuleen kummallista kuinka monet ihmiset muuten leimaavat ylipainokeskustelut tarpeettomiksi ja terveysfasismiksi, vaikka jos katsoo suomalaista katukuvaa niin näkee aivan selvästi polttavan tarpeen valistukselle ja läskileireille. Kerran aloin kesällä oikein ynnäillä kuinka moni vastaantuleva nainen on farkuissa niin, että paita on housun sisällä. Ei niitä kovin montaa ollut. Yhä useammin liikenteessä näkee näitä telttakokoisiin vaatteisiin pukeutuneita. Muuten vain me suomalaiset ollaan turtuneita siihen, pitää käydä jossain muualla (Rio, Pariisi, Aasian maat) niin sitten sen eron tajuaa.

January 14, 2005 at 12:38 PM  
Blogger assshole said...

Imo ihmiset tekevät virheen pariutuessaan about samanikäsen kanssa - ja usein vielä liian nuorina. Itse olen ollut jo useammassa peräkkäisessä/päällekkäisessä suhteessa n. 10 vuotta vanhemman miehen kanssa, ja se toi-mii.

January 15, 2005 at 5:57 AM  
Blogger Avionrikkoja said...

Yhdyn edelliseen puhujaan. ;) Heh. Joo, olen ajatellut että ongelma saattaa olla perheen perustamisen ajoittamisessa. Jos olisin ollut fiksu olisin kerännyt mammonaa ja statusta n. 50-vuotiaaksi asti ja sitten mennyt avikseen esim. 30-35-vuotiaan laatunaisen kanssa joka haluaa lapsen heti. 50-vuotiaana miehen pitää kuitenkin alkaa ajatella sitä ettei potenssi ja seksin ilot enää kauhean kauan e h k ä jatku sittenkään. Eli yhtä hyvin voi alkaa siitosoriksi kun parhaimmat palat seksikakusta on kumminkin jo tultu nautittua.

Nyt tuntuu kuin paras osa nuoruutta olisi mennyt vaimon kiukuttelua ja kakkavaippoja katsellessa. Ehkä meille miehille olisi hyvä juttu lykätä isyyttä ja avista ja naisille myös. Naisten aika saada lapsia on vaan rajoitetumpi ja loppuu viimeistään neljävitosena. Ehkä joku kolmevitonen nainen ei enää näkisi lasten tekemistä sellaisena rajoittimena kun on kuitenkin jo saanut elää ja mennä.

January 15, 2005 at 4:10 PM  
Blogger Fla said...

Kokeilepa joskus ynnäillä kuinka moni vastaantuleva mies on farkuissa niin, että paita on housun sisällä.

Kun kuitenkin tilastollisesti Suomessa on enemmän ylipainoisia miehiä kuin naisia.

January 16, 2005 at 9:02 AM  
Blogger Avionrikkoja said...

Fla: nuorista miehistä monikaan ei mun silmään näytä valtavan ylipainoiselta. Kumpiakohan on muuten enemmän painoindeksiluokassa 40+, miehiä vai naisia? Taidan tietää vastauksen. Tiedätkö sinä?

Miehille kyllä voi tulla kiloja, mutta katsokaapa kuinka dramaattinen ero on naisessa vihkikuvassaan ja vaikka muutama vuosi sen ottamisen jälkeen. Plösähtäminenkin on yksi asia, mutta on kieroa suunnitella nappaavansa mahd. tasokkaan miehen timmillä kropalla. Häiden jälkeen timmiys on muisto vain.

Miehet muuten ovat visuaalisempia kuin naiset. Nainen voi harrastaa seksiä miehen kanssa, jota ei pidä fyysisesti miellyttävänä, kunhan vaan avaa jalat. Miehen täytyy kuitenkin kiihottua näkemästään. Voi olla helvetin vaikeaa, jos alla makaa joku valasta muistuttava..

January 16, 2005 at 10:46 AM  
Blogger Eowyn said...

Hirveää yleistystä. Täältä ainakin löytyy vaimo, joka häiden jälkeen laihdutti yli kaksitoista kiloa. Ero tuli myöhemmin muista syistä, mutta enpähän ainakaan muuttunut valasta muistuttavaksi, kuten väität tapahtuvan...

January 31, 2005 at 2:15 AM  

Post a Comment

<< Home