Saturday, January 08, 2005

Hotellipanot

Vein naisen hotelliin tiistaina. Sitä ennen oltiin lounaalla, minä maksoin tietysti. Tämän Saaran löysin internetistä ja sovimme lounaasta jonka aikana saamme katsella toisiamme ja kummallakin on oikeus vetäytyä tilanteesta jos toinen on vastenmielisen näköinen. Olen ennenkin tehnyt näin, eikä koskaan ole tullut vielä pakkeja. Olen kai siitä harvinainen ukkomies että pidän huolta ulkoisesta olemuksesta kun muut vaan paisuu sohvalla. En ole varma kuntoilisinko niin paljon jos minulla ei olisi näitä panoharrastuksia. Vaimo ei ainakaan voisi välittää vähempää painanko 85 vai 185.

Naiset ovat nykyisin aika avoimia halujen kanssa. Tämä internetin Saara kertoi pitävänsä jopa anuksen koskettelusta joskaan ei yhdynnästä sinne. Minä varasin päivähuoneen ja menimme sinne. Kumpikaan ei ollut humalassa, joimme vain yhdet lasit punaviiniä ruoan kanssa.

Annan neuvon nuorille miehille: naiset pitävät miehestä joka tietää mitä tekee. Ei pidä epäröidä. Kun päästiin hotellihuoneen sisään, kävin naiseen kiinni. Ei siinä kauan mennyt kun olimme jo alastomina sängyllä. Moni nainen on oikeasti ujompi kuin mitä näyttää ja jos tilannetta ei ota nopeasti haltuun se jää vain juttelemiseksi.

Tällä naisella oli kauniit alusvaatteetkin, kaikilla ei suinkaan ole. Väri oli ihon väriä mutta materiaali pitsiä. Oikeastaan olisin kaivannut jotain vähän räväkkäämpää mutta näinkin oli hyvä, sillain tyylikästä. Tämä Saarakin oli varattu, 28-vuotias naimisissa oleva, ei lapsia. Sen näkee rinnoista ja vatsasta aika hyvin onko nainen tuottanut muoskia maailmaan. Monet synnyttäneet eivät viitsi jumpata massua takaisin kuntoon, joten se on kaikkea muuta kuin sheippi. Rinnat taas sellaisilla ovat auttamattomasti menneisyyttä.

Käytimme kondomia kaikessa muussa paitsi suuseksissä. Kurkkuni on ollut vähän kipeä eilen ja tänään, ei kai siitä johtuen? Kylmä hiki pukkaa pintaan! Mutta yleisesti ottaen varatut on turvallisia.

Varmistaakseen saannin jatkossa on miehen hyvä osata tyydyttää nainen peuhuupuuhissa. Nyrkkisääntö on se, että ensin tulee nainen ja sitten tulee mies. ;) Pelkkää omaa orkkua metsästävä jää pian ilman piparia.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home