Thursday, January 27, 2005

"Kaikki naiset on huoria"

Onko tuossa vanhassa sanonnassa perää? Jatkan pohdiskelua kommenttiosastolla heittämistäni jutuista. Kerron ihan rehellisesti että olen yöelämässä tarjonnut imarrellen naisille rahaa tyyliin 'tuollainen kaunotar olisi tietysti paljon enemmän kuin sadan euron arvoinen, mutta kun sen verran nyt on mukana niin..' ja hyvin, hyvin usein on tärpännyt. Rahaa ovat panoista ottaneet vastaan opiskelijat, yh't (onpas yllättävää), kotirouvat ja uranaiset. Ovatko kaikki naiset siis huoria tai tuntevatko he salaista kiinnostusta huoraamiseen?

Oman kokemuksen perusteella sanoisin KYLLÄ. Eräs nainen, jolle maksoin oikein yllytti 'käyttämään rajusti' itseään. Siteerasin tässä suoraan hänen sanaansa. Ja raha kelpasi, ei se ollut mitään leikkihuorausta. Missä menee siis raja enää oikean huoran ja leikkihuoran välillä? Ai niin no tietysti tytöistä on ihan okei että nämä tavalliset 'kunnon' naiset ottivat vastaan rahaa panoista, se oli varmaan sellaista tyttöjen fantasioiden toteuttamista vain. Myös silloin kun nainen oli naimisissa ja äiti. Eikö niin tytöt? Sikamies on tietysti se joka rahaa tarjoaa..

Kyllä sanoisin nuorille miehille, että älkää uskoko niitä satuja, että naiset haluaa jonkun mukavan nöösin. Ei pidä paikkaansa. Ronskit otteet harvemmin naisväkeä karkoittavat, ainakin jos pidätte itsestänne hiukan huolta eli salille mars. Eräs panokumppanini sanoi jälkeenpäin, että olipas mukavaa kerrankin saada miestä, joka ei hiivi pitkin nurkkia ja arasti kysele, että saako koskea. I rest my case.

Sukupuolitautivainoharha

Ihana Minttu esittää arvailuja terveydentilastani. Hyvin on mennyt propaganda perille. Monet lääkärit myöntävät itse, että seksitautikaan ei tule automaattisesti ihmiselle. Tämän maailman pösilöitä täytyy valistaa äärimmäiseen varovaisuuteen ja yläkanttiin. Normaaliällillä varustettu tietää itsekin ettei seksitauti hyppää noin vain niskaan jostain puusta tai kuusta. Esimerkiksi heteromiehen todennäköisyys saada HIV yhdynnässä on mikroskooppisen pieni. Useimmat miehet, joilla on HIV ovat joko homoseksuaaleja, anaaliyhdyntä kun rassaa paikkoja rajummin kuin mikään vaginaalinen juttu koskaan, tai sitten suonensisäisten huumeiden käyttäjiä. Kertapanosta HIV-positiivisenkin naisen kanssa on suuri todennäköisyys selvitä tartunnatta.

Onko muuten oikein tai reilua tulla leimatuksi öyhöttäjäksi vain jos mielipiteet eivät natsaa nykyisen naisten luoman liturgian kanssa? Mintun asenne pettämiseen taikkas sivusuhteisiin on pelottavan kiivas ja henkilökohtainen, en ymmärrä miksi näin on. Olisi mukavaa saada kuulla vähän asian taustoja.

21 Comments:

Blogger Panu said...

Jep. Joka nainen on huora, vain hintaa haarukoidaan.

Prostituutiota ei saa kriminalisoida, koska silloin naisilta vietäisiin se rajattoman luoton pankki, jonka päällä he istuvat. Sitä vastoin asiakkuus tulee kriminalisoida, koska silloin naiset pääsevät taas askelen lähemmäksi sitä ainoaa asiaintilaa, jota he pitävät oikeudenmukaisena: sitä, että mieheys sinänsä on rikos ja heillä on valta millä hetkellä hyvänsä ilmiantaa mies tästä rikoksesta.

January 27, 2005 at 7:00 AM  
Blogger Panu said...

"Missä menee siis raja enää oikean huoran ja leikkihuoran välillä? Ai niin no tietysti tytöistä on ihan okei että nämä tavalliset 'kunnon' naiset ottivat vastaan rahaa panoista, se oli varmaan sellaista tyttöjen fantasioiden toteuttamista vain."

Roolileikkiä, veli hyvä, roolileikkiä. Roolileikeissä saa toteuttaa tuollaisia juttuja. Kaikki naiset kiihottuvat roolileikeistä. Ja jos roolileikeistä saa rahaa niin se on aina kotiinpäin.

"Onko muuten oikein tai reilua tulla leimatuksi öyhöttäjäksi vain jos mielipiteet eivät natsaa nykyisen naisten luoman liturgian kanssa?"

Eihän sen oikein tai reilua kuulu ollakaan. Mikään, mikä mitenkään liittyy naisiin, ei ole reilua, ihan määritelmällisesti. Silloin kun naisen pariutumispäätökset tulevat puheeksi, reiluus, oikeudenmukaisuus ja humaanius lentävät ikkunasta ulos ja tekevät tilaa alastomalle ja häpeämättömälle fasismille.

January 27, 2005 at 7:05 AM  
Blogger TURISTI said...

Miten te jätkät ylipäätään pysytte kasassa, kun olette niin läpitäynnä paskaa? Molemmat.

January 27, 2005 at 10:06 AM  
Blogger Avionrikkoja said...

TURISTILLE:: asiaa Panu puhuu. Panu on vienyt naisten järjettömyyden tutkimuksen tai siitä kommentoinnin korkeimmalle tasolle. Siinä on jo ideoita ja sellaisia ajatuksia joita sietäisi julkisuudessakin esiintyä enemmän. Siksi jokaisen vähänkin ällikkäämmän mieskirjoittajan velvollisuus on oikeastaan pyrkiä esiin. Kaivataan vastavoimaa naisten propagandalle.

Minusta naisten prostituutioroolileikki on törkeää huijausta. Naiset saavat hyvän omantunnon teeskentelemällä itselleen 'että joo vähän paukuissa menin roolileikkimään' ja sitten se raha käytetään ostoksiin. Tosiasiassa sellainen nainen on HUORA. Tavallaan olin aika ällistynyt siitä kuinka juuri kunnolliset naiset, tavalliset tyttöjen iltaa viettävät naiset voivat innostua tällaisesta. Olisi kiva tietää onko muilla ollut kokemuksia tästä. Ensimmäisen kerran tein tuon rahan tarjous jutun vähän hutikassa. Kun se toimi niin tein uudestaankin. Kyllä naiset ovat tavallaan aika rahanahneita, se on sanottava ihan tavallisistakin naisista. Suomessa on paljon meneillään yöelämässä mistä ei taida idealistit tietää mitään. Raadollista touhua.. raadollista. Mutta tietty tärkeintä kai on että saantia piisaa.

January 27, 2005 at 10:35 AM  
Blogger Avionrikkoja said...

Kerron muuten vielä mitä nyt jo entinen eläkkeelle siirtynyt työkaveri teki ennen internettiä ja vähän netinkin aikana: laittoi kaikkia ilmoja lehtiin ja nettiin, että etsii naista (seksi)seuraksi matkalle jonnekin Karibialle tai muualle, missä hän nyt kävikään aurinkoisissa kohteissa. TAVALLISET SUOMALAISET NAISET opiskelijat ja rouvat ja eronneet vastasivat ja suostuivat ottamaan kaverin tarjoaman matkan vastaan ja jo heti ensimmäisenä iltana maksoivat sitä luonnossa yhteisessä hotellihuoneessa. Helppo homma löytää sänkyseuraa kun puoliammattilaisia on maailma täys. Kun tarjoukseen sisältyy tilaisuus nähdä kaukomaita ilmatteeksi.

Ei tämä minua järkytä kun en ole pikkainen poika, mutta hyvä on parikymppisten saada tietää millä säännöillä peliä pelataan. Jos haluat saada kunnolla, säästä rahaa ($$$ ON HYVIN TÄRKEÄÄ) ja varaa matka ja tarjoa jollekin puoliammattilaiselle, kun niitä on vähän kaikki..

Toivottavasti kaveri edes 'käytti rajusti' näitä naisia vai pitäisikö sanoa maksullisia.. .. ..

January 27, 2005 at 10:46 AM  
Blogger Junakohtaus said...

Herää kysymys: pakkoko sitä on kaikkeen paskaan lähteä mukaan? Siinä teillä on rattoisa hobby likoilla ja sulla kun rikkinäiset ihmisrääpäleet toiset maksavat pillusta ja toiset jakavat rahasta.

Ja ettei tulisi väärinkäsityksiä: mulla ei ole mitään lihaksia dissata kenenkään huorintekoa, siitä ei ole kyse. Pane missä panet jos multa tulet lupia kysymään, mutta mikä pakko sitä on oikeasti kaikkeen tarttua?

January 27, 2005 at 11:41 AM  
Blogger Shine said...

Naiset, jotka edes vähän arvostavat itseään tai mielessä pyörii muutakin kuin puolikova, humalainen mulkku, EIVÄT notku baareissa yöt läpensä. Huvittuneena olen sivusta seurannut niiden ex-parikymppisten elämää, jotka yhä kolmikymppisiä toistavat tätä vanhaa samaa kaavaa ja kuvittelevat, että se alfauros löytyy sieltä juomalaitoksesta :) -ja haukkuvat tietenkin kaikki maailman miehet siinä sivussa tuon baari-otoksen mukaan. Hohhoijaa...

January 27, 2005 at 9:56 PM  
Blogger Varpu said...

Miksiköhän tarjoat rahaa näille naisille? Ihan vain kiinnostaisi tietää mitkä omat vaikuttimesi ovat? Tulee väkisinkin mieleen, josko "rahastamalla" pääset fiiliksestä että siinä oli ihan oikea ihminen jota juuri sutaisit ja voit sitten rauhassa tyytyä ajattelemaan että olipa aikamoinen vosu.

Se miksi naiset ottavat rahaa on aika mielenkiintoinen kysymys. Itse loukkaantuisin verisesti jos joku kehtaisi rahaa tarjota. Uskon kuitenkin että joillekin asia ei ole niin herkkä ja ajatus kulkee ennemminkin rataa "No, jos kerran tyrkytetään niin miksei..?"

Onko myös mitenkään mahdollista että osa ko. naisista on todellakin ollut huoria ja sinä olet humalantuiskeessakin tajunnut kysyvän katseen panon jälkeen maksunpaikaksi?

January 28, 2005 at 12:24 AM  
Blogger Nimi said...

Ihminen, joka esittää mielipiteensä jostain asiasta - kyllä, kärjistäenkin - on täysi paska? Rikkinäinen ja säälittävä kusipää?

Sikamies tarjosi rahaa ja nainen otti sen. Mitä sitten? Miksi seksi on niin ihmeellistä, ettei siitä voisi rahaa tarjota. Sikamies pääsee panolle, voi leikkiä tosimiestä ja tyydyttää halunsa. Nainen on otettavana, tienaa pari ylimääräistä euroa ja tyydyttää halunsa. Onko Sikamies sen takia sika, että maksoi vai siksi, että sattuneista syistä hänestä ei muutenkaan pidetä?

Jos jollain nainen tätä maailmaa pyörittää, niin seksillä. Sitä ei käy miehenkään kiistäminen.

Aviorikkoja, en muista oletko pohtinut blogissasi sitä, arveletko/tiedätkö vaimosi olevan liittoonne tyytyväinen/tyytymätön?

January 28, 2005 at 1:25 AM  
Blogger naakka said...

Oletko muuten koskaan ajatellut, miksi vaimosi ei anna? Yleensä vika on nimittäin siellä toisessa päässä. Olen nähnyt useammankin pariskunnan, jossa mies pullistelee lihaksiaan peilin edessä ja kuvittelee olevansa maailman suurin rakastaja, kun saa veivattua viisi minuuttia silmät kierossa jotain muijaa. Jos tämä äijä on vielä niin ääliö, että täydellisen itsekeskeisyytensä lisäksi jaksaa marista vatsamakkarasta ja riipputisseistä, ni ei sellaselle antaisi erkkikään.

Toimiva parisuhde on katsos sellainen, jossa on mies ja nainen, ja molemmat koettavat tyydyttää toista. Ainakin puheidesi perusteella lähinnä tyydytät itseäsi naisessa eikä sellainen anna naiselle yhtään mitään. Miksi ihmeessä naisen pitäisi toimia taskupimppanasi? Et varmaan itsekään naisi muna puudutettuna kymmentä vuotta, kun voisit tehdä senkin ajan jotain hyödyllistä. Baaripanoja on tuollaisten helppo haalia, koska naisten suostumista auttaa se, että ne eivät vielä tiedä, minkälaisen kanssa ovat tekemisissä.

Niin kauan kuin naiset joutuvat hoitamaan jälkeläiset lähes yksin ja saavat kaiken paskan päällensä siitä, että eivät näytä enää alaikäiseltä, ei oikein voi puhua naisten ylivallasta. Sanon, että keskenkasvuisen pöljän märinää, samanlaista jota kuulee ensimmäisesta panostaan haaveilevien teinipoikien suusta.

Mitä? On lapsia ja kyllä roikkuu. Voi sitä silti panettaa vielä, tuskin kuitenkaan jos äijäni olisi kuten sinä.

January 28, 2005 at 5:53 AM  
Blogger Avionrikkoja said...

Viimeiselle sanon että hohhoijaa vaan sinnekin. Olen useamman kerran tässä blogissa sanonut, että osallistun lastenhoitoon. En päivisin, katsos kun olen töissä tienaamassa rahaa voihin ja leipään. Mutta iltaisin kyllä. Meillä käy siivooja, tosin epäsäännöllisesti mutta käy kuitenkin. Vaimoa ei siis tapeta kotitöillä. Ruokaa laitan viikonloppuisin.

Mahamakkarat, jättiperseet ja riipputissit ovat siitä ikävät, etteivät ne ihan oikeasti sytytä miestä, varsinkin jos on sellainen mies kyseessä joka itse pitää kropastaan huolta. Siksi niistä on hyvä vähän vaahdota. Jos tämä blogi on saanut edes yhden suomalaisen mamman hankkimaan kuntosalikausikortin, niin katson sen tehneen tehtävänsä aika hyvin.

January 28, 2005 at 8:02 AM  
Blogger Fla said...

Herää tässä vain kysymys, miksi ihmeessä tuollaisen komean, itsestään huolta pitävän, fiksuja mielipiteitä omaavan miehen tarvitsee maksaa naisille seksistä?

January 29, 2005 at 1:08 AM  
Blogger Panu said...

Hyvä kysymys. Mutta esitetty jo aikaisemmin. Kaikki tutkimukset ovat yksimielisiä yhdestä asiasta, nimittäin siitä, että seksistä maksavat juuri ne miehet, jotka sitä saavat muutenkin.

January 29, 2005 at 6:25 AM  
Blogger Arawn said...

Riipputissit ovat vaan sikäli hankala juttu, että niitä ei millään "kropasta huolehtimisella" tai kuntosalitreenillä enää treenata sirpakoiksi ja kiinteiksi. Eivätkä ne raskausarvetkaan katoa, käsivarret roikkuvat jne. Mutta ehkäpä rakastava mies sitten maksaa vaimolleen rintojen kohotuksen ja silikonit.

January 29, 2005 at 7:21 AM  
Blogger Avionrikkoja said...

Fla:: olen maksanut seksistä ja saanut sitä ilman maksua. Kun olen maksanut, niin vastapuoli on jo ennen sitä ollut kiinnostunut. Vaikutelma on ollut se, että se rahan maksu on ollut lisäkiihkoke, ilmeisesti naisissa pieni humalatila saa aikaan tarpeen kokeilla fantasioitaan todellisuudessa, tai siis huorata, ihan miten vaan. Mitään ammattilaisia nämä naiset eivät olleet, ihan tavallisia tyttöjä ja naisia ja juuri sen pitäisi pistää miesten aivosolut raksuttamaan. Mitä opimme tästä?

Lukioaikoina tunsin tai tiesin muutaman tytön, jotka 'koklasivat' huoraamista ihan niin kuin voisi kokeilla uutta urheilulajia. Tytöt saivat kivasti rahaa meikkeihin ja vaatteisiin, ei siinä mitään. No niin, tähän ei oikein ole mitään lisättävää. Nyt naiset ovat onnellisia tai onnettomia perheenäitejä.

Arawnille sanoisin että on maailmojen ero siinä jumppaako nelikymppinen nainen vai ei. Tietenkään siitä kropasta ei saa kuusitoistakesäisen kroppaa, mutta täytyykö alistua elämään valtavan mahan ja roikkuvan jättiperseen kanssa? Niin ja tietty niiden iki-ihanien verkkareiden..

January 29, 2005 at 9:02 AM  
Blogger Arawn said...

Totta KAI sillä on eroa, jumppaako nainen vai ei. Siitä tässä ei ollut kyse. Itse sinä niistä riippurinnoista valitit. Lainaan sinua: "Mahamakkarat, jättiperseet ja riipputissit ovat siitä ikävät, etteivät ne ihan oikeasti sytytä miestä, varsinkin jos on sellainen mies kyseessä joka itse pitää kropastaan huolta."

No, sehän jo selvisi, että perseelle ja mahalle voi tehdä, mutta entäs tissit? Imettänyt nainen ei siis enää koskaan sytytä miestä, jos hänen rintansa roikkuvat? Kovin kohtalo taitaa olla niillä naisilla, jotka eivät ole koskaan imettäneet, mutta joiden rinnat silti riippuvat... He eivät koskaan sytytä kropastaan huolta pitävää miestä. Harmi.

January 29, 2005 at 10:27 AM  
Blogger Nimi said...

Tätä on hauskaa seurata. Mietin täällä vain, että minkä verran hra avionrikkoja nauttii provoamisesta.

Toki puhut elämästäsi, sitä en yritä kieltää. Etkä tosiaan ole ainoa, joka samojen ajatusten kanssa painii. Sinä vain tunnustat tekosi ja siksi saat kaiken paskan niskaasi. Toivon kuitenkin, että tällaiseen on muitakin ratkaisuja kuin pettäminen.

En jaksa uskoa, että riipputissit ovat tässä se suurin ongelma. Jos ongelma ollenkaan.

January 29, 2005 at 11:24 AM  
Blogger Pipsa said...

Tätä blogia on mainio seurata.

Oli joskus töissä melko suositussa ravintolassa, sain huonoimpina iltoina kymmeniä puhelinnumeroita ja illalliskutsuja. Kerran paikalle tuli mies, jolla oli selkeä päämäärä. Ensin yritti leperrellä, kutsua syömään, jatkoille, kahville, elokuviin, ihan minne vain. Pysyin tiukkana, minua ei kiinnostanut. Seuraavaksi mies alkoi lätkimään seteleitä pöytään. Summaa en viitsi mainita - kukaan ei kuitenkaan uskoisi sitä todeksi. Sanotaanko, että summalla saisi ostettua asunnon. En tiedä mistä rahat olivat peräisin, mutta käskin tyynesti miehen painua kokeilemaan onneaan läheisestä strippiluolasta. Mies oli raivoissaan. Portsarimme heitti äijän pihalle.

Pahinta mitä kuvitella saattaa, on käyttää seksiä ansaitsemiskeinona. Mä olen kasvanut huorien keskellä, en haluaisi itselleni sellaista elämää.

Toisaalta, kun puhuttiin ronskeista otteista, niin siinä olet kyllä aivan oikeassa. Sellainen lässytilässyti ei vain jotenkin saa syttymään. Epävarmat miehet ärsyttävät.

January 30, 2005 at 2:19 AM  
Blogger Avionrikkoja said...

Mietinkin jo, milloin joku keksii syyttää provoilusta. Ja vain siksi, että sanon asiat suoraan. Pitäisi unohtaa se mitä naiset ovat sanoneet siitä, millainen miehen pitäisi olla. Siinä on suuri ero siihen mitä mies ON. Tietysti voisin täällä kertoa hauskoja juttuja retkistä pulkkamäkeen ja uimahalliin, mutta se olisi vain yksi puoli elämääni. Sitä paheksuttavaa puolta ei silloin kukaan saisi tietää ja koko blogimaailma pitäisi minua varmasti huippuhyvänä perheenisänä.

Hyvä että edes joku nainen myöntää ettei epävarmuus miehessä sytytä. Itse päädyin tähän tulokseen jo aika nuorella iällä eikä sen jälkeen ole ollut saannin kanssa ongelmia.

Arawnille sanon että jos mamma imettää huippupitkän ajan niin kuin nykyisin jotkut reppananaiset suosittelevat, niin tisseistä ei ole jäljellä yhtään mitään sen jälkeen. Mallia tyhjät nahkarukkaset. Eli ainakin se asia kannattaa huomioida kun alat perhettä vääntää, että älä ota näitä 'imetetään inttiin asti' juttuja ihan todesta. Niitä nimittäin puhuvat vain mielisairaat tai naiset, jotka ovat jo kaiken naiseutensa muutenkin menettäneet. Kohtuus imetyksessä, jumppaa ja kunnon liivit.. huoh, ei kai sitä muuta voi sanoa.. Paljon muuten tisujen kiinteyteen voi vaikuttaa rintalihasjumpalla. Se ei välttämättä kiinteytä tissiä, joka on lähinnä rasvakudosta, mutta tekee aika paljon kun sen alla on kiinteää lihasta. Näin voi pelastaa sen mitä pelastettavissa on.

January 30, 2005 at 2:41 AM  
Blogger Marimba said...

Kaikki naiset on huoria. Kaikki miehet on sikoja tai homoja. Kaikki naisten puolta pitävät on femakkoja. Kaikki miesten puolta pitävät on sovinisteja. Kaikki pikkutytöt on huoria, nehän pukeutuukin kuin sellaiset. Kaikki aikuiset naiset on huoria, koska ne joko pukeutuu kuin sellaiset tai sitten ei pukeudu ja antaa toosaa jolloin ne on huoria. Kaikki miehet, jotka puhuu tunteista, on homoja. Ne jotka ei puhu tunteista, vaan autoista ja muttereista on kumminkin homoja jotka koittaa vaan peittää sen uhoamalla. Tanssija- parturi- ja sisustussuunnittelijamiehet on homoja. Raksaäijät ne vasta homoja onkin, miks ne muuten hakeutuis miesvaltaselle alalle. Kaikki blogeissa länkyttävät maailmanparantajat on homoja. Jos niillä ois oikeeta elämää, ne olis elämässä sitä. Paitsi huorat. Ne olis etsimässä seksiseuraa. Kaikki munalliset jotka siis harrastaa seksiä, on siis huorissa, jolloin ne on homoja, koska ne on kotona tossun alla ja niiden pitää etsiä toosaa muualta. Koska taas kaikki naiset on huoria, ne huoraavat silloinkin kun ne etsivät seksiä kodin ulkopuolelta, kun siellä on se stanan sisustussuunnittelijahomo joka vaan jauhaa jostain energiavirroista eikä nussi meiltä tajua kankaalle, koska sen muna on surkastunut liiasta teenjuonnista ja tyttökavereiden empatisoinnista. Jos meitä pannaan, vedämme sen sikailijan oikeuteen raiskauksesta, koska se kumminkin nautti siitä ja se on väärin. Jos emme saa toosaa, se johtuu salaliitosta, jonka ne helvetin sisustussuunnittelijat on tehneet kaikkien maailman naisten kanssa. Tietäähän sen, niihin ei kannata luottaa kun ne kaikki on huoria. Kun huoran ehkäisy pettää, siitä tulee mamma ja voi pojat ne ne vasta pahoja onkin. Mammat ovat tuhatkiloisia ryhävalaita, jotka ovat syöneet inhat vaimomme, jotka pakottivat meidät naimisiin, koska homoja kun olemme emme uskaltaneet vastustaa 60-kiloista falsettia ja tuleva anoppikin näytti ihan siltä että kohta se sanoo pahasti. Valaat lojuvat kotona ja tilaavat ruokaa hesburgerin rekoilla kolmasti päivässä. Valaat hermostuvat jos niitä sanoo valaiksi, mikä johtuu siitä, että oikeasti ne haluaisivat olla kevytkenkäisiä huoria viattomia miehiä vamppaamassa. Valaiden korvat on täynnä laardia. Siksi niille ei kannata puhua mitään. Meidän on vain jatkettava etsimistä. Jostain vielä se äidin rinta löytyy: se ihanan kiinteä ja pullea, täydellisen muotoinen rauhaspari ja se kostea kolo, josta olemme tulleet. Siihen vakoon unelmoimme uppoavamme, katoavamme tästä pahasta kotihomoja hihnassa taluttavien hirviöhuorien maailmasta, pääsemme vihdoin pysyvään yhteyteen sen kanssa, mitä täällä kylmässä maailmassa alituisesti ja väsymättä tavoittelemme.

January 30, 2005 at 5:49 PM  
Blogger munavaras said...

Mariballe:: Jumalauta en voi muuta sanoa kun että totta puhut, suomessa AINAKIN kaikki naiset on vittu jotenkin niin itteään täynnä olevia kaikkia jätkiä paneskelevia lehmiä itte oon tullu kans siihen tulokseen et voi vittu, kokemusta on. JA jätkistäkään vittu ei oo mitään kehusta joko sikoja tai vittu muuten vaan pilluhaukkoja tai sovinistisikoja.

December 11, 2007 at 3:24 PM  

Post a Comment

<< Home