Thursday, January 13, 2005

Läheltä liippasi!

Tuttavaperhe on avioerokriisissä. Mies jäi kiinni pettämisestä ja nyt on tulossa ero. En ole varma kumpi eron priimusmoottorina häärää, koska käsittääkseni tämä mies on ainakin jo puolittain rakastunut pettäjäkumppaniinsa, joten mieskin on voinut eroa haluta.

Tällaiset tapaukset innostavat kommentoimaan. Tilanne on niin paljon meidän kaltaisemme että oikein kylmäsi. Paitsi tietysti siltä osin, etten minä ole rakastunut kehenkään seikkailukaveriini. Vaimon myötätunto on tietysti petetyn naisen puolella ja hän sanoikin sen minulle tänään. Minua hämmästytti se kuinka vähän vaimo tuntuu ymmärtävän miehen tarpeista ja kuinka vähän myötätuntoa hän on valmis niille suomaan. Tuttavaperheen erokin olisi ehkä voitu välttää, jos vaimo olisi viitsinyt pysyä naisena miehelleen. Onko se liikaa vaadittu?

Tuossa tuttavaperheessä oikein näkee, miksi avioliitto ei miehen kannalta kannata. Vielä kymmenisen vuotta sitten emäntä oli siro ja sirpakka nainen, ei nyt kasvoiltaan mikään kaunotar mutta vartalo oli siistissä kunnossa. Jos blogistan näkisi kuvan tuosta naisesta vuodelta -94 ja toisen kuvan vuodelta -04, ei näitä kuvia uskoisi saman ihmisen valokuviksi ollenkaan. Vaikea arvioida noin suunnilleen kuinka paljon painoa on tullut lisää, mutta puhumme kymmenistä kiloista kyllä. Lasten vääntäminen mualimaan ei tietenkään ketään kaunista, mutta tässä tapauksessa niiden teolla on ollut k a t a s t r o f a a l i s e t seuraukset. 90-luvun vaihduttua uudeksi vuosituhanneksi ei tuon emännän päällä olla hametta nähty. Lähinnä viihtyy verkkareissa tai telttafarkuissa.

Joskus raivostuttaa kun miesten pitäisi vain nöyränä alistua siihen, että toinen lyö kirjaimellisesti ihan läskiksi koko elämän ja mussuttaa suklaamarmelaadia ja muuttuu muodottomaksi säkiksi joka vielä kiukuttelee kaikki päivät. Oletetaan että miehen vain pitää julistaa rakkauttaan tuohon ihan vieraaksi muuttuneeseen ihmiseen. Jos haet hetken lohdutusta sinkusta tai varatusta, joka viitsii peseytyä, hoitaa vartaloaan ja näyttää myös herkulta, niin sitten oletkin jo sikamies ja hyvä ettei femumafia tule lynkkaamaan. Ei jumalauta..

4 Comments:

Blogger Junakohtaus said...

Mielenkiintoista, että läski näyttää olevan sinulle tavattoman iso asia. Vastaavasti jatkuva mäkättäminen ja valittaminen tulevat sivulauseessa ihrojen jälkeen.

Itse kyllä arvottaisin asiat täsmälleen päin vastoin.

Muuten en jaksa ainakaan nyt kommentoida.

January 13, 2005 at 10:44 PM  
Blogger Shine said...

Tuttu on tuo kuvailemasi ilmiö. Tosin aivan toisinpäin, eli mies on aina ollut se sohvaperuna, makkarakäsi, kun itse ulkoilen, trimmaan, harrastan ja keksin kerhotätinä viikonloppuaktiviteetteja. Yksin. Olen useasti ihmetellyt, missä ne kaikki oikeasti AKTIIVISET miehet lymyilevät? Ne, jotka liikkuvat, puhuvat ja pussaavat sekä ymmärtävät sen, että sitä seksiä ei todellakaan saa pelkällä sohvameditoinnilla...

Ikävä että ihmiset tuppaavat rakastumaan täysin ristiin. Sanotaan, että erilaiset "puoliskot" täydentävät toisiaan. Minusta tuntuu kyllä siltä, että erilaisuus on juuri se tekijä, joka erottaa ihmiset, jotka ovat alun alkaen hullaantuneet johonkin kestämättömään illuusioon. Siksi kai noita erojakin on niin julmetusti. Omasta suvustani en esimerkiksi tunne yhtäkään pariskuntaa jotka eivät olisi eronneet. Tai noh, mummu ja vaari eivät eronneet kun vaari otti ja kuoli.

January 14, 2005 at 12:25 AM  
Blogger Max Romantschuk said...

Itse en koskaan ole ollut sitä mieltä, että kumpikaan osapuoli missään suhteessa saisi vain olettaa homman toimivan ilman jonkintasoista vaivannäköä suhteen eteen.

Tässä tapauksessa tosin voitaisiin väittää, että kannattaisi koittaa puhua asioista jos jokin on pielessä. Toisaalta voi tilanne olla jo niin toivoton, että kissan nostaminen pöydälle johtaa vain siihen samaan tulokseen; eroon.

Monogamia on hankala juttu, mutta tuskin se polygamiakaan olisi kovin helppoa...

January 14, 2005 at 2:50 AM  
Blogger Avionrikkoja said...

Shine on nainen minun makuun. Minusta on hyvä että ihmiset pitävät itsestään huolta ja ensimmäiselle kommentoijalle sanon, että läski ON ISO ASIA!!!! Onko naisten mielestä tosiaan niin ettei oman itsen eteen tarvitse tehdä mitään sen jälkeen kun onsormus saatu sormeen? Ei tämä pian eroava nainen muuten ole mikään poikkeus vaan lähinnä sääntö, huoh. Sinkut ja seurustelevat pitävät vielä huolta kropastaan mutta kun pappi on sanonut aamenen niin lösähdetään muutamaa upeaa poikkeusta lukuunottamatta. Helvetin loukkaavaa oikeastaan.

Seuraavan kerran kun miehenne mutisee, ettei vaimon selluliiteillä ja kiloilla ole väliä, niin tiedätte ainakin sen että valetta tulee. Mies ei vain jaksa riidellä, kun kaikkiin kuntosalikehotuksiin tai ehdotuksiin kevyemmästä ruokavaliosta vastataan helvetinmoisella raivonpurkauksella. Ei sitä jaksa riidellä vaan menee vieraisiin hakemaan elämänlaatua.

January 14, 2005 at 4:26 AM  

Post a Comment

<< Home